Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Jessica Pex gaat en Hein Wolff, Arie Verhaas en Kevin Voskamp komen

Personele wisseling FresQ Fresh ConneQt, PaprikaXL

PaprikaXL, sinds 2012 een merk van FresQ Fresh ConneQt, staat voor ruim 278 ha duurzaam geteelde paprika's. In het verkoopteam heeft onlangs een personele wisseling plaatsgevonden.

Vertrek Jessica Pex

"Vanaf de oprichting van PaprikaNL (01-01-2012 overgegaan in PaprikaXL) is Jessica Pex een waardevolle kracht geweest voor de organisatie. Nadat het besluit door de telers was genomen zich aan te sluiten bij FresQ, is Jessica betrokken geweest bij het verder opbouwen van de verkooporganisatie binnen Fresh ConneQt. Afgelopen periode heeft Jessica haar toekomst echter verder uitgestippeld. Dit heeft haar doen besluiten per 1 mei a.s. een nieuwe uitdaging aan te gaan. Tot die tijd zal zij zich maximaal inzetten om de telers en klanten als vanouds te ondersteunen. Jessica Pex dankt de telers, werknemers en klanten voor het vertrouwen en de fijne samenwerking. Het team van FresQ Fresh ConneQt dankt haar voor de inzet en wenst Jessica veel succes in de toekomst."

Uitbreiding team

"Bijna gelijktijdig met het vertrek van Jessica, is het team FresQ Fresh ConneQt PaprikaXL uitgebreid met commercieel manager Hein Wolff, Hoofd keurmeester Arie Verhaas en business controller Kevin Voskamp. Zij zijn inmiddels allen vol enthousiasme aan de slag gegaan. Ten slotte is er afgelopen maandag overeenstemming bereikt met een nieuwe, ervaren verkoper die het team komt versterken zodat het team weer op sterkte is. Ook hen wensen we veel succes met de nieuwe uitdaging", meldt het bestuur.
Publicatiedatum: