Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nature’s Haven: dé bio-leverancier in Australië

Het Australische echtpaar Don en Elaine Murray runnen Nature's Haven, een grote biologische producent in de regio Coleambally. Ze richten zich vooral op de teelt van groenten aangepast op de plaatselijke klimaatomstandigheden.Hierdoor kunnen zijn hun klanten voorzien in een constante levering van hoge kwaliteitsproducten.

Nature's Haven begon in eerste instantie met de teelt van biologische courgettes, waar later allerlei verse producten bij zijn gekomen zoals sugarsnap en doperwten, alsmede aardappelen, prei en pompoenen. Elke jaar levert de producent tussen de 400 en 600 ton, waarmee Nature's Haven een grote speler is in de biologische markt.De regio Coleambally waar Nature's Haven is gevestigd kent een droog klimaat, waardoor ziekten zich minder makkelijk kunnen ontwikkelen. Daar staat tegenover dat de producten altijd beregend moeten worden. Op dit moment bedient Nature's Haven voor bepaalde producten de gehele Australische markt, aangezien het land nog erg in ontwikkeling is op gebied van biologische teelt.

Lees het artikel in het magazine Biological Farmers of Australia www.bfa.com.au.

Contact:
Holly Vyner
BFA Manager and PR Manager
Tel: +61 07 3350 5716 ext 233
E-mail