Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Groenten en fruit onder label Almaverde Bio

Italiaanse CaNova goed voor 24.000 ton aan biolologische producten

Het Italiaanse bedrijf CaNova, dat onderdeel is van de Apofruit Group, is gespecialiseerd in biologische groenten en fruit. De producten worden geleverd door meer dan 800 telers. Om topkwaliteit te garanderen probeert CaNova de verse groenten en fruit zo dicht mogelijk bij de productiegebieden te verpakken en te vervoeren.

CaNova verhandelt op dit moment zo'n 24.000 ton aan biologische producten, met een omzet van 42 miljoen euro. Zo'n 60% van de producten blijft in eigen land en 40% wordt uitgevoerd.



CaNovaverhandeld de producten onder het label Almaverde Bio.Almaverde Bio is het meest toonaangevende merk voor biologische producten in Italiƫ, dat staat voor kwaliteit en veiligheid.

Almaverde Bio is niet alleen een merk voor groenten en fruit, maar voor een breed scala aan biologische producten. Al deze producten worden alleen verhandeld door Italiaanse bedrijven, die evenals CaNova veel ervaring hebben in de afzet van bio.

Contacts:
CaNova
Viale della Cooperazione, 400
47020 Pievesestina di Cesena (FC)
Italiƫ
Tel: +39.(0)54.7414111
Fax: +39.0547.414166
E-mail: info@apofruit.it