Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Northern Green introduceert Crisp slamix

De Crisp Mix is een nieuw biologisch product geïntroduceerd door het Deense bedrijf Northern Greens. De sla wordt geteeld in de open lucht en op het veld automatisch geoogst. Crisp Mix wordt verpakt in een hersluitbare, uit zichzelf staande zak, waardoor de bladeren niet in de verdrukking komen in het schap.
 
De sla wordt geteeld door Lykkegården ØKO, dat één van de grootste producenten in Denemarken is van ijsbergsla en andere speciale slasoorten. De Crisp Mix wordt geteeld op een areaal van ongeveer 70 hectare.



De mix bevat 5 verschillende slasoorten, die in tegenstelling tot babysla volgroeid zijn. Daardoor zijn de bladeren qua structuur wat robuuster, waardoor ze ook een wat stevige 'bite' hebben. De Crisp slamix is langer houdbaar, stevig en smaakvol. Daarnaast is vooral het gemak een groot voordeel waarmee de consument snel een maaltijd op tafel kan zetten.

Contact:
Jørgen Nielsen
Northern Greens A/S
Strandparkalle 2
8700 Horsens
Tel: +45 76250008
Fax: +45 76250009
Mobiel: +45 40282871
E-mail
www.northerngreens.dk