Veelzijdige verpakkingsmachine voor groenten, citrus en ander fruit

Sarco Packaging presenteert een nieuw merk voor verpakkingsmachines en materialen tijdens de Fruitlogistica. Sinds het voorjaar van 2017 is Sarco Packaging in het bezit van het REV-Agentschap in Nederland en ze zijn dan ook trots om deze machines te kunnen introduceren.

REV is een behendig en gespecialiseerd productiebedrijf met al 20 jaar ruime ervaring in verpakkingsmachines en complete productielijnen voor groenten en fruit. REV is marktleider in: wegers voor gevoelige producten (abrikozen, appels, perziken, pruimen, kersen, tomaten), netting machines (met clip of geseald; voor losse producten, in-punnets of in-line producten), fruitcounters, taping machines, filming machines voor kratten, fillers of trays en end-of-line machines.

De Fruitlogistica is voor Sarco Packaging een uitgelezen kans om bezoekers kennis te laten maken met de REV VEGA - 'de' vol automatische horizontale netmachine met clip. De REV VEGA 

VEGA is een automatische, hoge efficiency verpakkingsmachine. De machine is zeer veelzijdig en kan een breed scala van producten (groenten, citrus en ander fruit) verwerken, die worden verpakt in een buisvormig net, welke wordt gesloten met een metalen clip (zowel gebreid- als geëxtrudeerd net). De VEGA verpakt losse producten tot 2 kg, maar ook plastic- of kartonnen schaaltjes. De machine kan een wijnglaslabel of een handvat toevoegen aan de verpakking.

De VEGA kan producten verpakken zoals: courgette, paprika's, komkommers, aubergines, wortelen, appels, meloenen, sinaasappels, citrus, peren, uien, knoflook, aardappels, kastanjes, champignons en alle producten die in een schaal of tray verpakt worden.


Productvoorbeelden

Voor meer informatie:
Sarco Packaging
Jaap van der Sar
Tel: (0)418 56 25 53


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven