Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Natalie´s Orchid introduceert wortelsap met gember en kurkuma

Natalie's Orchid Island Juice Company heeft een nieuw sap op de markt gebracht op basis van wortel, gember en kurkuma. Het sap werd speciaal ontwikkeld vanwege zijn ontstekingsremmende eigenschappen aangezien veel wetenschappers er van overtuigd zijn dat ontstekingen ten grondslag liggen aan het ontstaan van chronische ziekten. Het product zal vanaf 10 juli bij geselecteerde winkels te koop zijn. 



Natalie's Carrot Ginger Turmeric Juice wordt bereid met slechts vier ingrediĆ«nten: Amerikaanse wortelen en appelen, gember en kurkuma. Het sap is rijk aan vitaminen, vezels en antioxidanten, die volgens de producent het gezichtsvermogen verbeteren, ontstekingsremmende eigenschappen bezitten, het afweersysteem versterken en het lichaam ontgiften. Het product bevat geen toegevoegde conserveermiddelen, smaakstoffen, suikers of zout. 

"Dankzij de positieve eigenschappen, die aan gember en kurkuma worden toegeschreven, zijn steeds meer consumenten op zoek naar manieren om deze specerijen in hun voedingspatroon op te nemen. Ons sap is een eenvoudige manier om dat te doen," aldus Natalie van Natalie's Orchid Island Juice.

Voor meer informatie:
Lynn Munroe 
Natalie's Orchid Island Juice Company
Tel: +1 845 548 1211 
Publicatiedatum: