Meld je aan voor het AGF Trendcafé

Laat de AGF-sector kansen liggen in de multiculturele samenleving?

Op dinsdag 15 november vindt er wederom een inspirerend AGF Trendcafé plaatst met als rode draad de kansen voor AGF in onze multiculturele samenleving. Per fiets worden twee supermarkten/concepten bezocht, die zijn gespecialiseerd in het beleveren van multiculturele consumenten. Bij AGF Overtoom op Food Center Amsterdam zal Kurty meer vertellen over het assortiment, de producten en de werkwijze van deze totaalgroothandel. Tevens gaan we de supermarkt Tanger bezoeken.

Anno 2015 is Supermarkt Tanger niet meer weg te denken uit Amsterdam, Rotterdam, Almere en Zaandam. Bij Tanger vind je een uitgebreid assortiment vlees, kip, groente en fruit, zuivel, levensmiddelen en non-food. De winkelpaden zijn ingedeeld in Marokkaanse, Turkse, Surinaamse, Aziatische, Iranese en vele andere internationale producten. Bovendien garanderen zij dat de producten 100% halal zijn.

Spreker tijdens deze dag is, Jamal Ezzarqtouni

Jamal Ezzarqtouni heeft als trainer jarenlange ervaring op het gebied van Multicultureel Vakmanschap, Jeugdbejegening, Cultuur en Cultuurpercepties, Migratiegeschiedenis & Religie en Sociale vraagstukken & Samenwerkingsverbanden. Hij weet als geen ander de verschillen in benadering van autochtone en gemigreerde consumenten. Uit eigen ervaring vertelt hij over cultuurverschillen, klantbenadering en waar kansen liggen.

Het programma voor deze middag ziet er voorlopig als volgt uit:
13.00 uur Ontvangst
13.25 uur Welkom door Theo Bleeker
13.30 uur Fietstocht winkels bekijken
16.00 uur Terugkomst locatie
16.15 uur Evaluatie fietstocht
16.30 uur Presentatie Jamal Ezzarqtouni
17.30 uur Presentatie Instock
17.45 uur Walking diner
19.30 uur Einde

Adres locatie
Instock
Czaar Peterstraat 21
Amsterdam

Goodybag
Wij bieden u graag in de gelegenheid om uw product beschikbaar te stellen voor de goodybag. Een mooie manier om uw collega's kennis te laten maken met uw exclusieve product (bij voorkeur in een consumentenverpakking) Zo ja, maak dit dan ook kenbaar. Wilt u er bij zijn op dinsdag 15 november? Neem dan contact op via info@agftrendcafe.nl of klik hier. U ontvangt t.z.t. een routebeschrijving. Wij verheugen ons erop u te ontmoeten op dinsdag 15 november.
 
Voor meer informatie/aanmelden:
AGF Trendcafé
024-7676280
info@agftrendcafe.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven