Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Nieuw bedrijf met veel ervaring in de blauwe bessen"

Ed Olivier start Edfruit

Tholen - Blauwe bessen genieten een groeiende populariteit. De aanwezige antioxidanten en andere gezondheidsvoordelen hebben deze consumptie enorm gestimuleerd. In de achterliggende jaren was Ed Olivier betrokken bij het in- en verkopen van bosbessen voor grote producenten. Inmiddels heeft Ed besloten dat de tijd is aangebroken om voor zichzelf te beginnen. De naam laat weinig ruimte voor vragen over: Edfruit.

"Blauwe bessen hebben de laatste tien jaar van mijn leven behoorlijk bepaald. Ik heb gedurende deze periode vrijwel uitsluitend bosbessen verkocht, behoudens wat bramen en frambozen vanuit verschillende landen", vertelt Ed. "Maar dit fruit heeft mijn bijzondere aandacht, omdat ik de overtuiging heb dat er heel veel groeikansen voor bramen en frambozen zijn in Europa. Bosbessen zullen echter het grootste deel van mijn omzet blijven bepalen."

"Ik werk met een groep betrouwbare leveranciers in verschillende productielanden, waarmee ik mijn klanten jaarrond van bessen wil voorzien. Dat was ook één van de redenen om vorige week de Fruit Attraction in Madrid te bezoeken, waar ik gesproken heb met een aantal serieuze kandidaat-partners", vertelt Ed. "Mijn concurrentie is de gevestigde blauwebessenbusiness, die hun klanten al jaren op dezelfde traditionele wijze bedienen. Ik ga het op een andere manier doen!"


Ed Olivier en Anton Filippo (LBP) tijdens de Fruit Logistica

Ten eerste is mijn overhead veel lager omdat Edfruitmaar een klein bedrijf is. Daarnaast zullen mijn klantcontacten één op één zijn. Ik voer de gesprekken en maak de deals en zorg ook dat de handel wordt geleverd. En ten derde kunnen al mijn klanten hun bessen in de door hun gewenste verpakkingen krijgen", verklaart de nieuwbakken directeur. Edfruit is hiervoor in zee gegaan met LBP Rotterdam dathem gaan helpen met de ontvangst van het fruit, de koelopslag en ook de verpakking in punnets, shakers of anderszins.

"Ik heb jarenlange ervaring met de mensen van LBP en zij zijn op het gebied van bessen en exoten in het algemeen zeker de beste", verklaart hij zijn keuze voor LBP.
"De komende tijd zal mijn focus liggen op het winnen van het vertrouwen van mijn leveranciers en het zoeken naar support van de klanten die mijn jaarrond programma's willen ondersteunen. Elke leverancier, ook van biologische bessen, die betrouwbare verkoopondersteuning zoekt in Europa mag mij altijd bellen!"

Voor meer informatie:
Ed Olivier
Edfruit
Keizerskroon 15
3353 XN Papendrecht
Tel: +31 78 61 56 156
Mob: +31 65 36 79 522
info@edfruit.com
www.edfruit.com