Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Grote teler in Libanon zoekt samenwerking met Noord-Europese AGF-importeur

In samenwerking met PUM, senior experts, zoekt Adri Ardak een toonaangevend bedrijf in Libanon, nauwe samenwerking met een Noord-Europese AGF-importeur of verwerker. Adri Ardak heeft meerdere teeltlocaties en mogelijkheden in Midden- en Noord-Libanon.

Op dit moment verbouwt Adri Ardak op 400 ha producten als perziken, avocado's, bananen, appels, guave, olijven en druiven. Er wordt gewerkt aan een kas en men beschikt over post-harvest locaties en koeling op 45 minuten van de farms. Ook de haven van Beiroet is niet ver weg in het relatief kleine land.

Samenwerking
Adri Ardak is op zoek naar een samenwerkingsverband om gezamenlijk de markten in Libanon, het Midden-Oosten en Europa te betreden. Alhoewel er bij het bedrijf Adri Ardak voldoende teeltkennis aanwezig is, zoekt men extra afzetkennis, modernisatie teelt, en keuze wat betreft rassen. Samenwerking door korte geïntegreerde supplychain.

Voor meer informatie:
Victor Phaff
PUM
Mob: +31 653778090
[email protected]

Publicatiedatum: