Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Kolkman Verpakkingen op AGF Detail

"We maken verpakkingen tot 200 cm hoog"

Een van de nieuwe deelnemers aan AGF Detail is het familie bedrijf Kolkman Verpakkingen Hedel. Begon Jan Kolkman sr. in 1985 eerst met eigenbouw thermoform machines en producten voor de champignon sector, nu worden er allerlei verpakkingen voor diverse sectoren geproduceerd. In mum van tijd groeide het in Hedel gevestigde bedrijf uit tot een begrip in verpakkingenland. 'Je weet wel, die mensen die hun eigen machines bouwen' is een veelgehoorde kreet.



Nu wordt het bedrijf gerund door de drie broers waarbij Jan jr. de operationele en Nico de technische kant aanstuurt. Gert is de contact persoon is voor commerciële zaken. '"Dankzij het concept van eigen machinebouw en grote technische kennis zijn we in staat om totaal pakketten aan te bieden. Van de basis (het eerste concept) tot aan een geweldig mooie verpakking om het product nog beter tot zijn recht te laten komen. We maken verpakkingen tot 200 cm hoog en dat is best uniek!", aldus Gert Kolkman.

Op AGF Detail zal Kolkman Verpakkingen een range aan producten presenteren die zowel voor telers, verpakkers en groothandels interessant zijn. Het meedenken in de hele keten is een van de peilers van het bedrijf, van verpakken tot in het schap! De machines die de producten verpakken is een opgebouwde service vanuit de champignonbranche, maar is veel breder toepasbaar. Kolkman: "Wij kijken er naar uit om samen met de geïnteresseerde bezoeker van AGF Detail te kijken naar mogelijke toepassingen binnen hun bedrijf. Wij werken continu aan uitbreiding van onze klantenkring en denken dat er onder de bezoekers van AGF Detail een groot potentieel is voor samenwerking".

Publicatiedatum: