Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Vakantieoorden in Tahoe zelfvoorzienend in kruiden en microgroenten

"Wij telen al onze kruiden en micro-greens zelf", zegt Tim Hmay, chef-kok in het vakantieoord Squaw Creek. "Wij kopen geen kruiden en micro-groenten meer. Elk kruid wat hier wordt gebruikt wordt, is hier geteeld en wij gebruiken veel kruiden."



Eenvoudig gesteld: met de vers benadering van het vakantieoord om alles zelf ter plekke te telen, versterken Hmay en zijn collega's hun gerechten met een verscheidenheid aan duurzame en seizoensgebonden groenten en kruiden - van sla en tomaten naar rozemarijn en basilicum.

Rooftop Roots, een 0,15 hectare grote daktuin, werd aangelegd bovenop Sweet Potatoes Deli in de lente van 2016. De oogst uit de tuin wordt in het menu verwerkt van de vakantieoorden Six Peaks Grille, Sandy's Pub, Cascades en Sweet Potatoes Deli.

Lees meer in de Tahoe Daily Tribune
Publicatiedatum: