Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Vroegop-Windig op Expo Houten, stand 385

Geen spaghetti of noodles maar krulgroenten

Krulgroenten zijn een welkome aanvulling op het huidige groenteassortiment. Rauw, door een salade, ingemaakt, gewokt of gefrituurd. Deze nieuwe manier van groentenverwerking sluit perfect aan bij de trend van minder koolhydraten en meer groenten op het menu. Krulgroenten zijn daarnaast ook decoratief bij de maaltijd.



Assortiment krulgroenten
Vroegop-Windig biedt diverse varianten krulgroenten aan die dagelijks vers en alleen op bestelling in de onze eigen snijderij worden gesneden. Momenteel zijn de krulgroenten beschikbaar in de volgende varianten (gastronormschalen van 500 gram): courgette, knolselderij, rettich, oranje wortel, rode biet en zoete aardappel. Deze krulgroenten zijn zowel regulier als biologisch verkrijgbaar. Het biologische aanbod is wel afhankelijk van het seizoen. Ook zijn de krulgroenten verkrijgbaar in consumentenverpakking van 180 gram.


Introductie krulgroenten op AGF Detail
Op dinsdag 27 en woensdag 28 september kunnen bezoekers van AGF Detail op de stand van Vroegop-Windig kennismaken met de krulgroenten en ze daar ook proeven. Culinair adviseur Jaap Sloof trakteert bezoekers op Vietnamese loempia's waarin de rettich en oranje wortel krulgroenten verwerkt zijn.



Voor meer informatie:
Vroegop-Windig
Jan van Galenstraat 4
1051 KM Amsterdam
T: +31 (0)20–6061818
verkoop@vroegop.nl
www.vroegop.nl
Publicatiedatum: