Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Gijs van de Hoef op Expo Houten

Nederlands 'Beste Groenteman' laat smoothiemeubel bouwen

AGF Detail verwelkomt ook dit jaar Gijs van de Hoef uit Veenendaal als bezoeker. In 2014/2015 werd Gijs uitgeroepen tot 'Beste groenteman van Nederland' en zowel TV, radio, landelijke dagbladen als diverse magazines hebben daar aandacht aan besteed. De winkel bestaat sinds 1978 en het familiebedrijf onderscheidt zich onder meer met een traiteurslijn, waarvoor een fulltime kok in dienst is.



Gijs van de Hoef is zelf gek van groenten. "Wij voeren een behoorlijk breed assortiment aan producten in de winkel en dat is heel inspirerend. Dat merken onze klanten ook. Hobbykoks vinden bij ons bijzondere ingrediƫnten en voor het gemak hebben we ook een ruime keuze in gezonde wraps, salades en maaltijden. Ik deel mijn passie voor groenten graag met iedereen in de winkel, samen met de klanten gaan we voor lekker eten. Ik bezoek jaarlijks AGF Detail voor nieuwe producten, combinaties en nieuwe contacten en uiteraard ga ik buurten bij onze vaste leverancier Peka Kroef. Vorig jaar waren we winnaar van de vakwedstrijd 'Het lekkerste Piepergerecht' en als prijs kregen we een maand lang gratis Peka Aardappelen. Daar waren we natuurlijk ontzettend blij mee.

Ook vinden we AGF Detail erg interessant om alle trends te volgen. Onze markt is echt in beweging en juist dat maakt de branche waarin we werken zo veelzijdig. Een paar jaar geleden had ik niet kunnen denken dat we een volledig nieuw smoothiemeubel zouden laten bouwen, maar nu staat deze er toch echt. Juist in die beweging is het goed om op de hoogte te blijven en dus ook AGF Detail te bezoeken."

Voor meer informatie:
Gijs van de Hoef
Veenslag 10
3905 SK Veenendaal
T: +31 (0)318-526510
info@gijsvandehoef.nl
www.gijsvandehoef.nl
Publicatiedatum: