BG Door

Buffers en afrolgordijnen bewaren exoten op ideale temperatuur

Exoten als mango, avocado, papaja's, kiwi's maar ook bananen worden niet altijd in standaard of volle pallet geleverd. Voor het rijpen van dit fruit, wat in verschillende hoeveelheden en verpakkingen geleverd wordt, ontwikkelde BG Doors in overleg met klanten zuigwanden met Foam buffers en afrolgordijnen."Hiermee kunnen snel en accuraat deelladingen opgeslagen en of gerijpt worden. Toepassingen zijn inmiddels toegepast in Poeldijk, Brussel, Sint Katelijne Waver en Spalding UK," aldus Willem van der Does van BG Door.


De voorkoeling wanden zijn volgens Willem ook geschikt om producten snel terug te koelen naar de celtemperatuur. "Door de zijafdichting van de foam buffers en boven afsluiting met het gordijn zal de luchtstroom direct door het product gevoerd worden. Voor uitvoering van de koeltechniek nemen we altijd contact op met uw huidige koeltechnieker."Meer informatie:
BG Door
Willem van der Does
E: vanderdoes@bgdoor.com
T: +31 302 548 130
www.bgdoor.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw ad-blocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken. Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw Adblocker.