FreshPlaza-redacteur Joel Pitarch ontvangt journalistieke award

Wederom drukbezochte beursdag Fruit Attraction

Tholen - Gisteren was het opnieuw een drukke dag op de Fruit Attraction. Zowel op de gangpaden als in de stands van de vier hallen bleef het de hele dag een drukte van belang. Jaarlijks maakt de beurs een groei van zo'n 20% door en daar maakt dit jaar geen uitzondering op. 'Klein Berlijn, maar dan een stuk overzichtelijker', zo werd de beurs door een bezoeker samengevat. Vandaag is de laatste beursdag.


Vanaf linksboven met de klok mee:
  • Ton Stolk (Transtolk), Coen Klok en Roberto Latorre (Surexport) Willem Zonnevijlle en Jan-Maarten van Noort (Mooy Logistics).
  • Roy Sevriens en Herman van Rooijen (Frupaks-Vernooij).
  • Piet Peters op bezoek bij Arie Verburg
  • Tony Fissette van Enza Fruit
Ook veel Nederlandse handelsbedrijven waren als bezoekers op de beurs aanwezig, voornamelijk om hun Spaanse leveranciers te spreken. Veel importeurs vinden het tijdstip van de beurs gunstig, bij de aanvang van het citrus- en kasgroentenseizoen. Nog twee weken eerder, zou nog beter uitkomen, zo is de opinie van veel bedrijven en daar komt de beursorganisatie aan tegemoet, want volgend jaar wordt de Fruit Attraction gehouden van 5 tot 7 oktober 2016.


Tot slot nog een leuk bedrijfsnieuwtje, want onze Spaanse redacteur Joel Pitarch (rechts) kreeg uit handen van beursdirecteur Raúl Calleja een journalistieke award uitgereikt.

Maandag publiceren we een uitgebreide fotoreportage van de Nederlandse en Belgische standhouders en bezoekers

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw ad-blocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken. Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw Adblocker.