Yex laat consument kennis maken met exoten

De laatste maanden stonden bij Yex in het teken van het bouwen van de nieuwe Discovered website, speciaal bedoeld om consumenten kennis te laten maken met - en te informeren over - exotische groente- en fruitsoorten. De nieuwe website is volledig in huis ontworpen, ontwikkeld en gemaakt.Website aansluitend op consumentenbehoeften
Martijn de Graaf van Yex: "We hebben veel met consumenten gesproken om ervoor te zorgen dat de website helemaal aansluit bij hun allerlaatste wensen en behoeften. Onderzoeken geven aan dat consumenten graag nieuwe producten willen uitproberen en van bijzondere gerechten houden. Dit biedt natuurlijk enorme kansen biedt voor exoten. Uit de reacties van onze consumentenpanels blijkt echter dat er nog veel onwetendheid is over exoten. Door het geven van informatie en inspiratie laten we consumenten dan ook ervaren dat exoten heel veelzijdig zijn en dat het koken met exoten helemaal niet moeilijk en tijdrovend is."

Op de website is veel informatie te vinden over de producten. Er staan duidelijke foto's op de site, die stap voor stap laten zien hoe de consument de producten kan gebruiken om optimaal te kunnen genieten. Ook zijn er veel recepten te vinden. Daar waar consumenten in het verleden drie eetmomenten per dag hadden, is te zien dat de huidige consument vaker, korter en overal eet. Het is dan ook belangrijk om recepten te laten zien die daarop aansluiten.

Gedurende het jaar zullen dan ook voor de verschillende gebruiksmomenten steeds nieuwe recepten op de website gepresenteerd worden. Kortom, Discovered doet er alles aan om nog meer consumenten kennis te laten maken met - en genieten van - heerlijke exotische producten. De website zal dan ook voortdurend worden voorzien van nieuwe informatie en inspiratie.

Houd de website dus in de gaten om niets te missen: www.discovered.nl

Voor meer informatie:
Yex BV

ABC Westland 120
2685 DB Poeldijk
Tel: 0174 214 530
info@yex.nl
www.yex.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.