Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
klantenfeest bij Thiry Gent

650 bezoekers bij Race and Fly Days van PrimaMundo

Op 26 april 2015 organiseerde de PrimaMundo-groep de Race and Fly Days. Een dag die in het teken stond van snelheid, animatie, verbazing en lekkernijen. Op deze manier wil PrimaMundo zijn waardering naar hun klanten overbrengen en één van hun troeven uitspelen naar nieuwe klanten toe.



Productpresentaties
Omstreeks 14 uur begonnen de eerste gasten zich aan te melden om deel uit te maken van deze dag. Het was de uitgelezen kans voor klanten en prospecten om het nuttige aan het aangename te koppelen. Zo werden er tal van nieuwe producten gepresenteerd en kregen klanten de kans om productinformatie in te winnen bij de leverancier zelf. Er werd een nieuwe lichting Spriet aardappelen voorgesteld, het nieuwe vierde gamma assortiment gekend onder de naam Eden werd gepresenteerd en gedegusteerd. Een belangrijk detail is dat de meeste van de aanwezige producten aan scherpe lanceringsprijzen werden aangeboden.



Bananenrijperij
Aangezien de volledige site van Thiry Gent open stond voor zijn gasten, werden er ook rondleidingen gegeven in de distributiehal en de bananenrijperij. Vooral de rijperij bleek een leuke trekpleister te zijn. Veel mensen toonden interesse in het rijpingsproces van bananen.



"De snelheidsduivels onder de Thiry klanten werden meteen geprikkeld door de voorbij scheurende karts op het exclusieve karting parcours gelegen op de site te Thiry Gent. Voor de winnaars van de verschillende karting wedstrijden werd er nog een extra dimensie aan toegevoegd in de vorm van een helikopterdoop. Dit zorgde voor ongeziene beelden van Evergem en omstreken. Voor de kleinsten onder de genodigden waren er workshops voorzien bij de clowns, de wielerliefhebbers konden zich uitleven op een fietscircuit of het Papillon springkasteel en de avonturiers konden zich uitleven op de rodeostier. Om de extra sportieve klemtoon van het evenement niet ten onder te doen, werd ook voorzien om Luik-Bastenaken-Luik op groot scherm uit te zenden.



"Kortom, dit was een fantastische dag met prestigieuze prijzen en blije gezichten van zowel groot als klein. Onder de genodigden werd al gesproken wat het volgende evenement van de PrimaMundo groep zal brengen. Na een kort gesprek met organisatoren werd snel duidelijk dat er al enkele bruisende ideeën opspelen. Wordt zeker vervolgd."



De Race and Fly Days in cijfers:

- Aantal bezoekers: +/- 650 personen
- Gewonnen prijzen: Iphone 6, Ipod, Samsung S6, Lenovo tabletPC, Samsung tablet, retro scooter, luchtdopen, koersfietsen
- Karting uren: 3 uren
- Afgelegde kilometers: 135 kilometer
- Aantal personen in de karts: 270 personen
- Helikopteruren: 2 vlieguren
- Aantal personen in de lucht: 60 personen



www.primamundo.be
Publicatiedatum: