Inkoop Hanos grotendeels via de klok

In de afgelopen 40 jaar is Hanos uitgegroeid tot een totaalleverancier voor de horeca. Waar haalt Hanos zijn producten vandaag en wat zijn de trends op de AGF-afdeling?


Henk Verwoert vertelt in Primeur uitgebreid over de ontwikkelingen bij Hanos.

Op de versafdelingen van Hanos is een eindeloos AGF-assortiment van nationale en internationale producten te vinden. "De versheid en het doorgaans altijd beschikbare brede en diepe assortiment is onze kracht", aldus Henk Verwoert. "Daarnaast kan alles per stuk of gram gekocht worden. We verkopen een pallet perssinaasappelen net zo gemakkelijk als een bosje peen. Bovendien bieden we zo min mogelijk verpakt aan. Klanten moeten de producten kunnen zien, voelen en ruiken." De groenten worden ingekocht bij verschillende veilingen in Nederland en België. Daarnaast heeft de horecaleverancier een netwerk voor speciale en reguliere producten.


Hanos biedt de producten los aan.

Henk Verwoert heeft in de 25 jaar die hij werkzaam is voor Hanos veel zien veranderen. Het contact met de klanten is veranderd, maar ook in het assortiment hebben de nodige verschuivingen plaatsgevonden. Ook nu signaleert Henk een nieuwe trend. Welke? Lees het uitgebreide verslag over Hanos in de Kersteditie van Primeur.

Wil je ook Primeur ontvangen? Klik hier om een abonnement af te sluiten en wij sturen je nog een Kerstnummer toe!


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.