21 t/m 23 april 2015 in Perpignan

Medfel 2015 in het teken van appelen

Medfel in Perpignan wordt georganiseerd door Sud de France Développement en de Languedoc-Roussillon Regional Council. Bij de editie van 2015 zullen appelen in de spotlights staan. De beurs zal plaatsvinden van 21 t/m 23 april 2015 in de Parc des Expositions in Perpignan.

 

Dit is de zevende keer dat Medfel wordt georganiseerd. Het is de eerste keer dat er professionals van boomkwekerijen worden uitgenodigd om op de beurs te staan. Medfel is sinds het begin elk jaar nog gegroeid. In 2014 bezochten ruim 5000 bezoekers het event. Dat is 10% meer dan in 2013. Er waren vorig jaar 241 standhouders.

Medfel wordt mede georganiseerd om de relaties tussen de 43 landen in de Mediterraanse Unie te verstevigen. Er zal tijdens de beurs voldoende gelegenheid zijn om contacten te leggen en zaken te bespreken. Er zullen ook diverse conferenties zijn waar actuele zaken worden besproken. Natuurlijk zullen ook dit jaar weer de ramingen voor het nieuwe fruitseizoen worden vrijgegeven.

www.medfel.com

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.