Alnatura opent tiende Super Natur Markt in München

Sinds afgelopen week is er weer een nieuwe Alnatura Super Natur Markt in München: in de Lindwurmstraße werd het tiende Alnatura filiaal in München geopend, meldt de Duitse website bio-markt.info. De bijna 380 vierkante meter grote winkel biedt de klanten een omvangrijk bio-assortiment met veel producten uit de regio. De nieuwe bio-supermarkt is van maandag tot en met zaterdag geopend van 8.00 tot 20.00 uur.

Tijdens de openingsdagen zijn er veel stands in de winkel waar men lekkere dingen kan proeven en ook de bio-popcornmachine draait op volle toeren. Bovendien maken bezoekers kans op prijzen zoals tegoedbonnen, kookboeken en een tas vol Alnatura-producten.

Alnatura vindt het belangrijk dat zo veel mogelijk versproducten - zoals groenten, fruit en brood - uit de regio stammen. Dat stelt namelijk niet alleen maar arbeidsplaatsen in de regionale landbouw veilig, maar zorgt ook voor korte transportafstanden. Dit draagt bij aan milieubescherming en garandeert dat de geleverde producten dagvers zijn.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven