Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Dutch Specials – Nederlandse kroonjuwelen van de groenten en fruit

Bijzondere groenten. Onbekende delicatessen. Verrukkelijke specialiteiten. Nederlandse telers hebben zóveel meer te bieden! Dutch Specials is het collectieve concept van onderscheidende groente- en fruitproducten. Larisse van der Haar-Buijze is culinair schrijver, radio- & tv-kok, product ontwikkelaar, trainer en spreker. Zij maakt regelmatig gebruik van Dutch Specials: "De groenten van Dutch Specials vormen een bron van culinaire inspiratie."

Larisse werkt al langer met de producten van Dutch Specials: "Juist denkend vanuit groenten kunnen mooie gerechten worden gecreëerd. De Dutch Specials groenten zijn echt inspirerend en dwingen je om 'buiten de hokjes te denken." Veel chefs en consumenten die de producten van Dutch Specials proeven zijn enthousiast over de smaak van Dutch Specials. "Er is nauwelijks toevoeging nodig, omdat de smaakt van de pure producten al zo geweldig is", vertelt Larisse.

 

De kroonjuwelen

Dutch Specials is het collectieve concept van onderscheidende groente- en fruitproducten. Elke aangesloten teler heeft een bijzonder product en een bijzonder verhaal over de herkomst, de smaak en de groei. Met een sterke passie en de wil om iets te telen dat niet elders te vinden is. Dutch Specials producten zijn groenten en fruit waar de horeca en detaillisten zich mee kunnen onderscheiden. De producten zijn te gebruiken als exclusieve groente of fruit op tafel of als verleidelijke snack tussendoor.

Tijdens AGF Detail presenteert Dutch Specials haar kroonjuwelen op het Telers' Trots Paviljoen. In stand 342 kunnen de bezoekers van de beurs kennismaken met de bijzondere producten van Dutch Specials en de smaakvolle producten proeven.

Vakmanschap

Dutch Specials zijn Nederlandse producten, geteeld door telers met een passie en liefde voor de teelt. Naast passie en liefde is er expertise en vakmanschap. De telers telen met een visie en maken bewust de keuze voor een bepaald product, ras en teeltwijze. Keuze voor een veilig en bijzonder product met van nature een pure smaak. De telers houden nauw contact met de detaillisten en de top chefs. Zij verkopen en gebruiken de producten en weten als geen ander wat de producten nog beter kan maken.

Meer informatie over Dutch Specials is te vinden op www.dutchspecials.nl.

Meer informatie over Larisse® is te vinden op www.larisse.nl
Publicatiedatum: