Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Superfoods bij Qualino

Gojibessen, Moerbeien, Incabessen (Physalis), Chia zaden, Quinoa, naturel noten, zaden, pitten en nog veel meer producten staan op het moment enorm in de belangstelling en zijn een ware hype aan het worden. Qualino heeft deze Superfoods in haar assortiment en kan deze artikelen in bakjes, cupjes, zakjes of in grootverpakkingen uit voorraad aanbieden. Al deze onbewerkte producten bezitten veel gezonde hoogwaardige voedingsstoffen die zeer goed passen in een gezond en evenwichtig voedingspatroon en ons helpen het optimale uit het leven te halen.



"De bessen en zaden zijn heerlijk door een kwark -of yoghurt ontbijt of over gezonde salades. Je kunt ze eten als gezonde snack, evt. met gezonde naturel noten, zaden of pitten erbij of gebruik ze door gezonde fitness shakes of bij fruithapjes. Gezonde mixen van zaden, pitten noten en bessen zijn uiteraard ook verkrijgbaar, bijvoorbeeld onze eigen Qualino supermix", vertelt Martijn Blom.

Qualino, gevestigd te Bunschoten, is sinds 1994 een importeur, verpakker en distributeur van noten, zuidvruchten, salade versierders, koelverse olijven, tapenades, tapas, sauzen & dips en andere gerelateerde delicatessen. Afnemers zijn nationale en internationale retail-organisaties, het foodservicekanaal en de levensmiddelenindustrie. "Qualino kan een bestaande retail-assortiment een nieuwe vorm geven door het goede te behouden en door verbeteringen toe te voegen. In goede samenwerking kunnen wij uw retail-assortiment sterker maken", besluit Martijn.

Voor meer informatie:
Qualino
Martijn Blom
Tel: +31 (0)33 299 65 00
m.blom@qualino.nl
www.qualino.nl
 
Publicatiedatum: