Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Hoofddirectie: "komende dagen in teken van onzekerheid en teleurstelling"

Boventalligheids- en blijversgesprekken The Greenery gaande

Tholen - De reorganisatie bij The Greenery heeft een nieuwe fase bereikt. Dit blijkt uit een bericht van de hoofddirectie, dat vandaag onder de medewerkers is verspreid. Algemeen directeur (a.i.) Okke Koo en Financieel directeur Albert Knol melden dat het Managementteam eind december is begonnen met de inrichting van de nieuwe units, zoals onderstaand organogram toont. Hieruit blijkt dat de afdelingen retail en trade uit elkaar worden getrokken en dat deze zullen worden geleid door respectievelijk Cindy van der Velde en Steven Martina.



"Inmiddels is het raamwerk van de functies en verantwoordelijkheden gereed en starten we met de invulling hiervan. Dit betekent dat boventalligheids- en blijversgesprekken de komende dagen gevoerd worden door de leidinggevenden. Bij de inrichting van de nieuwe organisatie ontstaan ook nieuwe vacatures. De beschikbare functies worden vanaf 10 januari gepubliceerd op GreenSite en de publicatieborden. Alle medewerkers en boventalligen kunnen hierop solliciteren. Bij gelijke geschiktheid krijgen boventallig verklaarde medewerkers voorrang op invulling van de nieuwe functies", schrijven Koo en Knol.

"De komende dagen staan helaas in het teken van onzekerheid en teleurstelling. Begrip en medeleven voor de collega's die het bedrijf gaan verlaten is op zijn plaats. Voor anderen biedt de nieuwe organisatie juist nieuwe kansen. Met hen kunnen we in 2014 gaan bouwen aan een gezond en groeiend bedrijf", besluit de hoofddirectie.

Bronnen melden dat de reorganisatie er ook toe leidt dat er verschillende activiteiten worden verplaatst. Zo zou de trade-divisie, mogelijk tijdelijk, naar Bleiswijk verhuizen en gaat de klokverkoop onder deze divisie vallen. De woordvoerder van The Greenery wil niet inhoudelijk op de reorganisatie ingaan, omdat eerst alle medewerkers worden geïnformeerd.


Reageren op dit artikel is toegestaan. Onterechte reacties uit naam van The Greenery worden verwijderd.