voor Europese en Aziatische markten

India: Nieuw samenwerkingsverband export Indiase druiven

Een nieuw bedrijf in India, het resultaat van een partnerschap tussen IG International en Atharva International, zal beginnen met het exporteren van druiven. Het nieuwe bedrijf, Sanvi Fresh and Frozen, richt zich voornamelijk op de Europese en Aziatische markten.

"De kernactiviteit van Sanvi zal zijn om druiven en andere verse groenten en fruit te exporteren naar Europa, de VS, het Verre Oosten en het Midden-Oosten", zegt Sunny Saluja, directeur van het nieuwe bedrijf. De druivenoogst in India begint deze maand en de export zal daarop lopen tot eind april volgend jaar. Saluja is ervan overtuigd dat ze kunnen uitbreiden in gebieden als China, Singapore, Hong Kong, Thailand en Indonesië, alsmede in Europese landen zoals het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Frankrijk en Nederland.

Residuen van gewasbeschermingsmiddelen zijn nog steeds een van de grootste problemen bij uitvoer naar de EU. Tijdens het afgelopen exportseizoen overschreed een aantal van de uitgevoerde zendingen de maximaal toegestane hoeveelheid (MRL). Dit leidde tot vertraging in de verkoop, iets waar de nieuwe samenwerking aan gaat werken.

Meer informatie:
Sunny Saluja
Sanvifresh
Tel: +91-8888888660
Email: sunny.saluja@sanvifresh.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.