Vingerafdruksysteem garandeert foutloze administratie ONS

"Op ons kunt u bouwen", is de slagzin van uitzendbureau ONS. Waar staat dat eigenlijk voor en klopt dat wel? Als vertegenwoordiger Toon Lagendijk die vraag krijgt, antwoordt hij altijd hetzelfde. "Test het eens uit. Ja als wij u iets beloven komen wij dat ook na, te allen tijde, 24 uur per dag zeven dagen in de week."

ONS verzet nog veel werk op stuksbasis en dat leidt tot verbazing bij klanten. Bestaat dat nog? Lagendijk: "Mijn antwoord is dan jazeker dat bestaat nog. Wij zijn er groot mee geworden." Volgens hem zijn daar geen grote risico's aan verbonden. "Als je weet waar je mee bezig bent, de werkzaamheden goed bekijkt, zorgt voor de juiste mensen en een goede aansturing van de mensen is dat geen probleem."Vingerafdruksysteem
ONS werkt met een geavanceerd vingerafdruksysteem waarmee onze medewerkers zich aan en afmelden op uw bedrijf. Dit systeem wordt kosteloos beschikbaar gesteld op het bedrijf. "Iedereen die zich aanmeldt op het systeem is door ons gecontroleerd", verduidelijkt Lagendijk. "Dat wil zeggen dat zijn of haar identiteitspapieren door middel van de id-checker zijn gecontroleerd en dat is apparatuur van de marechaussee. Deze werkwijze is uitermate geschikt om een nauwkeurige en foutloze uren administratie bij te houden."

Een ander belangrijk punt voor ONS is de omgang met de werknemers. "Een goede beloning staat hoog in het vaandel. Ook op het gebied van de huisvesting denken wij anders. Niet je mensen met zijn allen in een klein huisje stoppen, maar gericht meewerken aan goede huisvesting." Dat betekent dat het personeel grotendeels eigen huisvesting heeft. "Wat je dan merkt is dat het personeel het fijn vindt om weer aan het werk te gaan, en u als opdrachtgever een goede en gemotiveerde uitzendkracht aan het werk heeft."

Volgens Lagendijk kent zijn bedrijf een trouw klantenbestand en is dat doordat ze altijd klaarstaan en zo nodig meedenken in het hele arbeidsaspect. "In goede en in slechte tijden. Zo verrichten wij al vele jaren verfwerkzaamheden in en rond de kas", vertelt hij. "Dit hebben we jarenlang in opdracht van een bedrijf verricht, maar zij maakten in 2012 bekend ermee te gaan stoppen. Daarom verrichten we deze werkzaamheden nu in eigen beheer. Ook hier is onze stelregel: afspraak is afspraak. Wij nemen deze werkzaamheden aan op basis van een van tevoren afgesproken prijs en leveren het werk op tijd af."

Voor meer informatie:
Toon Lagendijk
ONS bv
Tel. 0174- 280 537
Mob. 06 54 37 46 74
www.werken-met-ons.nl
NEN 4400-1 gecertificeerd


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.