The People Company Woensdrecht staat op Contacta.nl 2013

Op 5, 6 en 7 november staan de Zeelandhallen in Goes weer helemaal in het teken van de beurs Contacta. Met sprekers als Andre Kuipers en Maurice de Hond is dit een beurs die men niet mag missen. Op het West-Brabant Plein ontvangt The People Company Woensdrecht haar tuinbouwrelaties in stand 708.

Contacta.nl is dé netwerkbeurs van Zuid-West Nederland en Vlaanderen. De beurs heeft een oppervlakte van 15.000 m2, zo'n 350 standhouders en verwacht meer dan 22.500 bezoekers in 3 dagen! Al met al een beurs met veel kansen voor ondernemers.

Via de unieke code 417479 kan men op www.contacta.nl/code een gratis toegangsbewijs aanvragen.

The People Company is een landelijk netwerk van zelfstandig ondernemers en houdt zich al ruim 12 jaar bezig met HR-advisering, recruitment en outplacement in geheel Nederland. Ze heeft o.a. een vestiging in Woensdrecht die zich speciaal richt op de glastuinbouw.

The People Company werkt uitsluitend met ervaren consultants die bedrijven, instellingen en overheden helpen met het verbeteren van hun personeelsbeleid. Zij heeft als doelstelling om professioneel en integer samen te werken met haar relaties. Zij doet dit op transparante en innovatieve wijze, om zo oplossingen te bieden voor talrijke mens & organisatie vraagstukken. Meer informatie op www.thepeoplecompany.nlPublicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.