Active: het persoonlijke aspect in werving & selectie en uitzenden

Active Personeelsdiensten is een bekende en betrouwbare partner, zowel in de uitzendbranche als op het gebied van werving en selectie. Active personeelsdiensten onderscheidt zich door een klein en hecht team dat veel persoonlijk contact onderhoudt met zowel de opdrachtgever als het geleverde personeel. Onder het motto "de juiste kandidaat op de juiste plaats" wordt bij elke opdracht gezocht naar een kandidaat die beschikt over de gevraagde deskundigheid, ervaring en persoonlijkheid. Hierbij wordt ook gekeken of de persoonskenmerken van de kandidaat aansluiten bij de bedrijfscultuur van de opdrachtgever om een zo optimaal mogelijke match te creëren. Door blijvende contacten met (geplaatste) kandidaten vindt constant een goede begeleiding bij de uitvoering van de werkzaamheden plaats, die leidt tot een optimaal resultaat voor alle betrokken partijen. Active hanteert geen 9-tot-5 mentaliteit en wordt alom geprezen voor haar flexibiliteit op alle vlakken.

Active werkt ook op projectbasis. Een mooi voorbeeld hiervan is onlangs gerealiseerd in Venlo. Scheuten Absoluut Glastechniek was de opdrachtgever voor een nooit eerder gerealiseerd kunstwerk, de Sfinx genaamd. Tot een uiteindelijke hoogte van zes meter en een totaal gewicht van honderd ton glas werd een kunstobject gebouwd van enkel en alleen glas. Op 11 oktober vond de officiële onthulling plaats door drie oud-burgemeesters en de huidige burgemeester van Venlo. Kunstenaar Fons Schobbers was uiteraard trots op zijn Sfinx. Hij gaf tijdens de opening dan ook overduidelijk aan, dat niet alleen het wachten op de realisatie hem zorgen had gebaard. Veel meer de opbouw van het glaskunstwerk zelf. Maar mede dankzij de hulp van een aantal vaste en vakbekwame personen van Active Personeelsdiensten werd elke horde op weg naar de afronding tijdig genomen.Dat Active in staat is om bijzondere opdrachten uit te voeren was al eerder bewezen. Zo leverde men ooit vier personen voor een klus van slechts twee uur (andere dienstverleners gaven aan geen belangstelling te hebben) en verplaatste men meer dan vijftig stellingen in een groot magazijn, zonder de schappen leeg te ruimen!

Dit alles maakt Active Personeelsdiensten tot een dynamische organisatie met een open vizier. Active durft de uitdaging aan te gaan zonder de realistische en praktische doelstellingen uit het oog te verliezen. In deze tijd van sterke schommelingen op de arbeidsmarkt is Active een betrouwbare en stabiele partner voor de juiste oplossing binnen uw bedrijf, zowel op de lange als de korte termijn. Active biedt u een uitgebreid netwerk met mogelijkheden voor personeel binnen alle segmenten en opleidingsniveaus. Active heeft betrouwbare partners op het gebied van internationaal zaken doen en kan u dan ook direct met de juiste personen in contact brengen. Ook voor bedrijfsondersteuning, analyses en trainingen of opleidingen hebben wij ervaren partners. Informeer geheel vrijblijvend naar hun referenties, zij leveren u het bewijs van kwaliteit en niet onbelangrijk rendement.

Active werft haar kandidaten door gebruik te maken van een profielschets die samen met u is opgesteld op basis van een inventarisatie van uw organisatie de functie-inhoud en opleidingseisen. De kandidaten worden gezocht binnen onze immer groeiende database en netwerken. Indien nodig maakt Active ook gebruik van de verschillende wervingsmedia om kandidaten te benaderen. De geschikt geachte kandidaten worden vervolgens uitgebreid geïnterviewd alvorens een selectie aan u wordt gepresenteerd. Als u uit de aangeboden kandidaten een geschikte keuze heeft gemaakt kan de tewerkstelling uitmonden in een uitzendformule of als dat de voorkeur heeft op basis van werving & selectie.

Indien de geschikte kandidaat toch niet in het profiel blijkt te passen tijdens het wervingsproces zijn de kosten die gemaakt worden tijdens het wervingsproces voor Active Werving & Selectie. "No cure, no pay" noemen wij dat en dit sluit naadloos aan bij onze praktische en betrouwbare instelling. Uiteraard bent u bij Active ook aan het juiste adres voor payrolling.
Met betrekking tot het uitzenden van goed personeel is Active bewust niet gespecialiseerd. Verdieping in de wensen van onze opdrachtgevers en een goede selectie van kandidaten zijn de basis voor succes.

Directeur Jos Bexkens vertelt u graag meer over alle mogelijkheden die Active personeelsdiensten u te bieden heeft. Zoals u van Active mag verwachten maakt hij graag persoonlijk met u kennis. U bent altijd welkom op ons kantoor, in 't Zakenklooster te Venray of hij komt bij u langs op een moment dat u dat uitkomt. Active is altijd en overal actief en kan u daarom de perfecte oplossing bieden tegen een scherpe prijs.

Active Personeelsdiensten
Eindstraat 48
5801 CR Venray
T +31(0)478 580647
F +31(0)478 691071
info@activepersoneel.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.