Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Luba gaat voor talent op elk niveau

"Werk anders dan productiewerk blijft vaak onderbelicht"

Op het door Westland Marketing georganiseerde Westlands Supercollege van donderdag 3 oktober bleek weer eens hoe divers de carrièremogelijkheden in het Westland zijn. Waar in de media wellicht iets te vaak een beeld geschetst wordt van (alleen) laaggeschoolde arbeidskrachten die productiewerk doen, blijft ander type werk onderbelicht. Ook op mbo+-niveau heeft het Westland veel arbeidsplaatsen te bieden. Maar hoe vult u deze arbeidsplaatsen snel in met de juiste krachten?

Tijd is geld, dus bespaar hierop
Bij onze bezoeken aan ondernemers in het Westland merken we dat voor de invulling van mbo(+)-vacatures niet altijd gedacht wordt aan het inschakelen van een uitzendbureau. Terwijl hieraan veel voordelen zitten. Zo kost de werving&selectie u geen tijd, beschikt de geselecteerde kandidaat over de juiste opleiding/certificaten en hoeft u zich niet bezig te houden met de administratieve afhandeling. Zo kunt u zich concentreren op uw kerntaken.



Kiezen
Uitzendbureaus zijn er genoeg. U heeft echter recht op een partner die uw branche uitstekend kent. Die in het Westland geworteld is. Uw taal spreekt en inspeelt op uw behoeftes. Met dienstverlening die bij u past. Dat is Luba Uitzendbureau! Onze vestiging Luba Westland (één van onze 40 vestigingen) zit bij u om de hoek.

Luba heeft de afgelopen 45 jaar haar sporen verdiend met onder andere het uitzenden, werven&selecteren en payrollen van Nederlands- en Pools sprekende arbeidskrachten tot en met mbo+- niveau. Zowel administratieve- als productiekrachten. Of het nu gaat om een incidentele of langlopende vacature, of om poolmanagement: wij zorgen voor de juiste invulling. En naar tevredenheid van onze klanten: dankzij hun stemmen wonnen we goud en zilver bij de Uitzendbureau van het Jaar verkiezingen in 2012 en 2013!

Voor meer informatie:
Luba Westland
(0174) 63 11 64
westland@luba.nl




Publicatiedatum: