De werkgeverslijn is het aanspreekpunt voor al uw werkgeversvragen!

Bent u werkgever in de agrarische sector? Werkt u met de cao Dierhouderij, Glastuinbouw, Open Teelten of Paddenstoelen? Trek dan gerust aan de bel bij de werkgeverslijn als u hier vragen over heeft. De werkgeverslijn is een initiatief van LTO Noord, LLTB en ZLTO en werkt samen met LTO Glaskracht, NFO, NOP, KAVB en Colland Arbeidsmarkt. De werkgeverslijn adviseert over cao's, beloning en arbeidskosten, werken met ZZP-ers, uitzendkrachten en (buitenlandse) seizoenarbeiders. Kortom alles wat u wilt weten over goed werkgeverschap!

De adviseurs van de werkgeverslijn beantwoorden dagelijks vragen van werkgevers en zijn daardoor goed aangesloten op de praktijk. De meeste vragen kunnen zij direct beantwoorden. Voor specialistische vragen kunnen zij gebruik maken van hun uitgebreide netwerk van specialisten. Het advies van de werkgeverslijn is gratis. U gaat pas betalen wanneer specialistisch advies op maat nodig blijkt. Dit wordt uiteraard altijd eerst met u besproken.


Maartje Jager en Diana Buitenhuis, beide adviseur cao en arbeidsrecht bij de werkgeverslijn

Vragen die bijvoorbeeld regelmatig gesteld worden bij de werkgeverslijn, zijn: op wat voor salaris heeft mijn werknemer recht? Wanneer moet ik overwerktoeslag toepassen? Wat moet ik doen als mijn werknemer langdurig ziek wordt? Wat zijn de risico's als ik stagiairs op mijn bedrijf heb? Welke regels gelden er voor het werken met jongeren?
Deze en vele andere vragen worden dagelijks beantwoord vanuit de werkgeverslijn.

Naast het telefonisch of per e-mail beantwoorden van werkgeversvragen heeft de werkgeverslijn ook het beheer van de digitale kennisbank arbeid: www.kennisbankarbeid.nl. Hier kunt u veel informatie terugvinden over goed werkgeverschap in de land- en tuinbouw.

Wilt u graag automatisch op de hoogte worden gehouden van de cao-ontwikkelingen en bijvoorbeeld bericht ontvangen wanneer er sprake is van een loonsverhoging? Of een bericht wanneer er een nieuw cao-akkoord is bereikt over de cao die u toepast? Ook dat kan, via het cao-abonnement. Dit is een betaalde dienstverlening die de werkgeverslijn aanbiedt aan agrarische werkgevers en aan intermediairs die actief zijn in de agrarische sector, zoals uitzendbureaus en accountantskantoren.

Heeft u een vraag of interesse in de dienstverlening van de werkgeverslijn? Neem dan contact op via T 088 – 888 66 88 of per e-mail via werkgeverslijn@ltonoord.nl.
 

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.