Hollandbüro by Seidl bundelt marketing- en communicatieactiviteiten

Duits-Nederlandse draaischijf voor bedrijven en media

Het nieuw opgerichte "Hollandbüro by Seidl" in Essen, Duitsland, bundelt communicatieactiviteiten voor Nederlandse en Duitse bedrijven en media. Inkopers en journalisten hebben een centraal aanspreekpunt; bedrijven profiteren van de mogelijkheid, door gestandaardiseerde marketingactiviteiten gebruik te maken van een zeer economische vorm van verkoopbevordering.

Initiatiefnemer van het Hollandbüro by Seidl is Seidl PR & Marketing GmbH. Het bureau uit Essen werkt al jaren voor Nederlandse ondernemingen met name uit de food- en agrarische sector. Door het nieuwe aanbod, dat ook gestandaardiseerde basisactiviteiten omvat, zullen in de toekomst klanten met een beperkt budget de mogelijkheid krijgen, met professionele marktcommunicatie hun afzet te versterken. "Ondernemingen krijgen vandaag al heel veel geïnstitutionaliseerde ondersteuning bij het grensoverschrijdende goederenverkeer," aldus Daniela Seidl, directrice van het bureau, "wij leggen echter het zwaartepunt op de snelle en economische omzetting van gemeenschappelijke marketingactiviteiten."

Door de collectieve aanpak kunnen de kosten bij alle deelnemers neergelegd worden. Daarbij organiseert het bureau bijvoorbeeld pers- of delegatiereizen, waarbij vertegenwoordigers uit de Duitse media en de handel, bedrijven in Nederland bezoeken. "Wij zien onszelf als draaischijf voor ondernemers, inkopers en media," aldus Daniela Seidl. Passend richt zich het aanbod op deze drie groepen. Het omvat onder andere een persdienst, die voor de mediaresearch informatiemateriaal, foto's en recepten verzorgt, aan interviewpartners voor speciale thema's helpt en in het algemeen als aanspreekpunt voor de pers ter beschikking staat. Heel pragmatisch is de business service opgezet: het Hollandbüro by Seidl neemt de rol aan van backoffice in Duitsland, bijvoorbeeld met vertaal- en telefoondiensten of het beschikbaar stellen van vergaderzalen en apparatuur. Aan verdere activiteiten wordt reeds gewerkt en deze worden samen met de deelnemende ondernemingen en mediavertegenwoordigers successief gerealiseerd. Individuele klanten hebben bovendien de mogelijkheid, exclusief een beroep te doen op afzonderlijke activiteiten. Meer informatie op www.hollandbuero.com.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.