Herstructurering bij Oostenrijkse fruithandelaar Aroma Obst

De firma Aroma Obst heeft een herstructurering van de directie bekend gemaakt. Michael Pichler neemt afscheid als directeur van het bedrijf, maar blijft actief binnen het bedrijf als procuratiehouder. Michelle Schalk-Hirschbeck wordt per direct de nieuwe directeur van het fruithandelsbedrijf in het zuidoosten van Oostenrijk.

De nieuwe directeur is reeds sinds negen jaar bij moederbedrijf Zinner Obstbau werkzaam. Een belangrijk zwaartepunt van het bedrijf blijft nog steeds de lokaliteit, hoewel het bedrijf ook buitenlandse producten uit Duitsland en Italië afneemt. "We willen nog meer lokale leveranciers c.q. telers aantrekken. Dat is één van onze grootste doelen.'' Ook wordt het merk 'Da komm ich her' nog verder uitgebouwd. Onder dit merk wordt een veelzijdigheid aan lokale producten verkocht.

Aroma Obst
Aroma Obst bestaat sinds 1995 en heeft zich volledig toegelegd op de verkoop van appelen. De appelen stammen uit het hart van Steiermark en het zuidelijke Burgenland. De firma geldt tegenwoordig als een volwaardig servicebedrijf en past zowel de verpakking alsook de uitlevering individueel op de wensen van de klant aan.

Verdere informatie:
AROMA Obst GmbH
Geschäftsführung: Frau Michelle Schalk-Hirschbeck
Flurgasse 37a, A-8181 St. Ruprecht/Raab
M.: +43 664 227 96 77


Publicatiedatum :


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018