Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"We streven naar jaarrond citrusprogramma"

Wim Boon als fruitimporteur aan de slag voor De Klerk Groenten en Fruit

Tholen - Negen weken geleden startte Wim Boon met een vriend de import en verkoop van fruit onder de paraplu van de GDK Group. "Dokus had de 'De Klerk Groenten en Fruit' en het is de bedoeling dat wij deze tak verder uit gaan bouwen", vertelt Wim Boon. "We zitten bovenin het voormalige pand van Bakker & Leenheer, waar door B&L Foodlogistics de op- en overslag wordt verzorgd."


Hugo Stender, Dokus de Klerk en Wim Boon

De Klerk Groenten en Fruit richt zich op de fruitimport vanuit zowel Europa als overzee. "Momenteel hebben we importlijnen met ananas vanuit Costa Rica en Ivoorkust, maar onze importlijnen zijn inmiddels al uitgebreid naar Spanje, Marokko en Egypte en we zijn drukdoende in diverse andere landen. Uiteindelijk ben ik een citrusman in hart en nieren en wil ik me in het complete citruspakket gaan specialiseren, bij voorkeur met één of twee merken die eruit springen."

De eerste weken zijn volgens Wim boven verwachting verlopen. "Gezien de omzet van de afgelopen weken hebben wij zeker bestaansrecht. Met 26 jaar ervaring in de fruithandel, verwacht ik ook dat er altijd plek is voor vakmensen in onze handel."

Voor meer informatie:
Wim Boon
De Klerk Groenten en Fruit
wimboon@gdk-group.nl
Mob: 0651 505 134