Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe verpakkingsoplossingen op CPMA

Windset Farms® presenteert dit jaar op de CPMA Convention and Trade Show zijn nieuwste verpakkingsoplossingen. Hieronder vallen de Hersluitbare Mono PET topsealverpakking, Eco Paper Packs en de Shake & Snack Tomato Pack. Deze verpakkingsopties zullen te zien zijn in de Verpakkingsinnovatie Lounge van Windset, in stand 231 in het Vancouver Convention Centre.

Hersluitbare Mono PET topsealverpakking
Topseals zijn nu beschikbaar in een recyclebaar mono PET materiaal met een hersluitbare functie. Door gemak en recycleerbaarheid te combineren, kunnen klanten erop vertrouwen dat consumenten een recyclebare optie krijgen aangeboden zonder in te boeten aan gebruiksgemak en functionaliteit.

Hersluitbare Mono PET topsealverpakking

Eco Paper Packs
Eco Paper Packs zijn nu beschikbaar voor degenen die duurzaamheid vooropstellen. Deze plasticvrije optie is ontworpen voor eenvoudige recycling en biedt zichtbaarheid om producten prachtig te presenteren. Het is een veilige en verkoopbare verpakking die tegemoetkomt aan de milieubewuste consument, wat het een win-win maakt voor iedereen.

Eco Paper Packs

Shake & Snack Tomato Pack
Geniet van Windset's zoete snacktomaten in zijn nieuwe verpakking Shake & Snack Tomato Pack. Deze op lieveheersbeestjes geïnspireerde verpakking biedt niet alleen een unieke snackervaring, maar stelt consumenten ook in staat om over de duurzame teeltpraktijken van het bedrijf te leren door een QR-code te scannen.

Shake & Snack Tomato Pack

"We werken continu nauw samen met onze klanten en leveranciers om tegemoet te komen aan de groeiende consumentenvraag naar duurzame verpakkingsoplossingen, terwijl we ook het belang van gemak in acht nemen," zei Randi Church, marketingmanager bij Windset Farms. "We kijken ernaar uit om deze spannende verpakkingsinnovaties volgende week op de CPMA in Vancouver te presenteren."

Voor meer informatie:
Randi Church
Windset Farms
Tel.: +1 778 908 1029
[email protected]
www.greenhousegrown.com

Publicatiedatum: