Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw verpakkingsdesign voor CêlaVíta

CêlaVíta komt met een nieuwe verpakkingsdesign en communicatieboodschap om de consument aan te spreken met koelverse aardappelen. "Wij zijn dol op de aardappel en vinden dat de aardappel meer aandacht verdient. In onze nieuwe communicatie zetten we dan ook de aardappel centraal", aldus Kristel van der Voorn, manager marketing & R&D.

Uit haar meest recente onderzoek is gebleken dat de consument erg vertrouwd is met de aardappel en de gerechten die er gemaakt mee worden. "Maar, deze bekendheid is tegelijkertijd ook een valkuil", vertelt Van Der Voorn. "Enerzijds raakt men uitgekeken op de bekende gerechten met aardappel, namelijk typische Hollandse pot zoals AVG of stamppot. Anderzijds, mist men inspiratie voor nieuwe, onbekende recepten met aardappel."

"Aan de hand van dit onderzoek hebben we onze categorie visie en strategie aangescherpt en komen we tot een aantal groeidrijvers" vertelt Joost de Swart, category manager. "Vanuit de basis moeten we blijven inspelen op dat waar de categorie voor bedoeld is, gemak en gezonde producten. Daarnaast zien we dat genieten door downtrading van foodservice groeit en hebben de jongere generaties meer eet-momenten waar we op in moeten spelen met innovaties."

Door op de juiste manier in te spelen op deze groeidrijvers wil CêlaVíta meer mensen aanspreken met koelverse aardappelen. "We beginnen dit jaar met een nieuwe verpakkingsdesign en communicatieboodschap. Later in het jaar komen we met nieuwe innovaties en campagnes passend in deze nieuwe strategie", vertelt Van der Voorn.

"Het design van onze verpakking is aangepast. Met in de hoofdrol heerlijke receptbeelden met de diverse aardappelproducten en nieuwe aansprekende benamingen, zoals Rode Opbakkers, Pieperschijfjes en Kruimige Piepers. Op deze manier wordt de consument in het schap al geïnspireerd en bewust van de veelzijdigheid van de aardappel", vervolgt Van Der Voorn. "De komende tijd brengen wij ons nieuwe design en de nieuwe boodschap uitgebreid onder de aandacht via onze social media kanalen en op de winkelvloer."

Voor meer informatie:
CêlaVíta
Puttensteinsveldweg 22
8091 BS Wezep
038 845 97 00
[email protected]
www.celavita.nl

Publicatiedatum: