Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe hersluitbare snacktomaatverpakking

De Viva Fresh in Houston in Texas vindt plaats van 11 tot 13 april 2024. Kaliroy Fresh zal tijdens de beurs een nieuwe verpakking voor snacktomaten lanceren die gemaakt zijn van gerecycled plastic. De verpakking lijkt op een kas. Bezoekers kunnen op stand #1110 op de beurs het product bekijken.

De verpakking beschikt over een gebruiksvriendelijk peel-back label.

Kaliroy Fresh heeft flink geïnvesteerd in de jaarronde teelt van snacktomaten, waaronder pruim- en cherrytomaten. Het bedrijf ontdekte dat snacktomaten het hele jaar door kunnen groeien. Op de campus in Jalisco–de 'Napa Valley' wordt onderzoek gedaan naar de smaak, opbrengst en weerstand van snacktomatenrassen. Binnen het onderzoeks- en ontwikkelingsprogramma van Kaliroy worden constant nieuwe rassen getest.

De onderneming blijft investeren in extra areaal en volumes. Ook blijft het telen in Baja California, Jalisco en Sinaloa. Het bedrijf is onafhankelijk van andere telers.

Kaliroy Fresh teelt Roma-, ronde-, pruim- en gemengde medleytomaten. Onlangs heeft het bedrijf cherrytomaten en mini zoete pepers geïntroduceerd.

De wereld verandert en er is sprake van een tekort aan water en inflatie. Telers moeten blijven nadenken hoe ze het beste de markt kunnen blijven benaderen. Het is belangrijk om evenwichtige relaties tussen partijen tot stand te brengen om de kosten te blijven dekken. Telers willen een hoog voedselveiligheidsniveau garanderen en sociaal verantwoordelijk kunnen zijn. Telers zijn trots op hun SA 8000-certificering.


Kassencomplex van Kaliroy.

Voor meer informatie:
Tom Lyons
Kaliroy Fresh LLC
Tel: +1 619 997 0156
[email protected]
http://kaliroy.com

Publicatiedatum: