Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Del Monte presenteert kleine Honeyglow ananas

Deze week onthult Fresh Del Monte Del Monte® Noord Amerika Precious Honeyglow™, een ananas die het hele jaar door exclusief verkrijgbaar is. De Precious Honeyglow is de nieuwste toevoeging aan de lijn van Honeyglow-ananassen van het bedrijf, die een zoetere smaak bieden dan traditionele ananassen. Geteeld op gespecialiseerde teeltbedrijven in Costa Rica, worden deze ananassen een paar extra dagen aan de plant gelaten om natuurlijk te rijpen, wat resulteert in een extra zoete smaak en een stralende gouden kleur.

Precious Honeyglow is de meest compacte ananas in de geschiedenis van Del Monte, met een gewicht tussen de 1,5 en 2 pond, ongeveer de helft van het gemiddelde gewicht van een traditionele verse ananas. Het kleinere stuk fruit biedt consumenten meer keuzes in de variëteit en grootte van hun verse hele ananas, om smaakvoorkeuren te voldoen en voedselverspilling te verminderen.

"We bieden een reeks ananasopties om aan de voorkeuren van consumenten te voldoen, of het nu gaat om een zoetere smaak, duurzaamheidsvoordelen of een scala aan formaten," zei Melissa Mackay, vicepresident marketing van Fresh Del Monte, Noord-Amerika. "Deze ananas levert alles wat mensen zo mooi vinden aan Del Monte Honeyglow-ananassen, zoals de extra zoete smaak en de onderscheidende kleur, in een compacte portiegrootte."

Precious Honeyglow is de meest compacte ananas in de geschiedenis van Del Monte

Eenpersoonshuishoudens zijn in opkomst in de VS, met nu meer dan 28 procent van de Amerikaanse huishoudens bewoond door één persoon - het op een na grootste aandeel van de bevolking. Fresh Del Monte biedt verse ananassen in een reeks variëteiten en formaten, om consumenten een breed scala aan opties te bieden, zoals fruitgrootte of gewenste zoetheid. Deze lijn omvat de Del Monte Gold® Extra Sweet Pineapple, die twee keer zo zoet is als traditionele variëteiten en prachtig gouden vruchtvlees heeft, beschikbaar in meerdere formaten, waaronder de Grandissimo Gold® grote ananas. Het bedrijf biedt ook een reeks Honeyglow-ananassen, die met de hand worden geoogst op het hoogtepunt van zoetheid en rijpheid en zowel reguliere formaten als kleinere opties omvatten, zoals de Mini Honeyglow® en Precious Honeyglow™.

Andere verse producten van het bedrijf zijn de eigen Pinkglow® variëteit van felroze ananas en Del Monte Zero™ Carbon Neutral Pineapples, die gecertificeerd zijn door SCS Global Services – een leider in externe milieu- en duurzaamheidsverificatie, certificering, auditing, testen en normontwikkeling. Na een beoordeling van de ananasproductie van Fresh Del Monte in Costa Rica tot aan de verzending en verkoop aan de Noord-Amerikaanse en Europese markten, heeft SCS Global Services vastgesteld dat de aangewezen Del Monte Zero™ ananassen qua CO² neutraal door de heropname van bossen in eigendom van Fresh Del Monte, waardoor de CO²-voetafdruk van deze ananassen netto nul is.

Publicatiedatum: