Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

"Twee nieuwe smaken voor de saladelijn van Fresh Express"

Het Amerikaanse Fresh Express® kondigt met trots een Asian Apple Salad Kit en een Twisted Caesar Creamy Truffle Caesar Chopped Salad Kit aan als productinnovaties in het assortiment. De missie van het merk is om steeds nieuwe, door restaurants geïnspireerde, unieke saladesmaken en -ingrediënten aan de categorie toe te voegen.

En daarbij haalt het bedrijf inspiratie uit smaken van over de hele wereld. Ondertussen heeft het al meer dan 100 verse en gezonde saladekits en -mixen. "We blijven consumenten helpen beter en gezonder te eten door ons assortiment uit te breiden met smaakvolle producten waar de consumenten om vragen. Dankzij consumentenonderzoek met concept- en producttesten kennen we hun voorkeuren", zegt Fabian Pereira, vicevoorzitter marketing en innovatie.

De Fresh Express salades hebben een aanbevolen verkoopprijs van $4,49 en zijn nu verkrijgbaar in de gekoelde groenteafdeling bij retailers in heel de Verenigde Staten.

Volgens Datassential worden appelen gevonden op ongeveer 55% van de restaurantmenu's, waarvan bijna 25% in combinatie met salades. Deze inzichten, samen met andere, liggen aan de basis van de Asian Apple Salad Kit. De kit bevat sla, wortelen, radicchio gecombineerd met knapperige wontonreepjes, chili, cashewnoten, gesneden appel en een Aziatische appelvinaigrette.

De smaken van de Twisted Caesar Creamy Truffle Caesar Chopped Salad Kit zijn geïnspireerd door high-end dining. De aardse, geurige en smaakvolle truffel, een uniek ingrediënt dat de smaakprofielen van veel gerechten verhoogt, is de ster van deze nieuwe salade. De kit bevat Romaine sla, knoflook brioche croutons, truffel, parmezaanse kaassnippers en een truffel Caesar dressing.

Voor meer informatie:
Fresh Express
www.freshexpress.com

Publicatiedatum: