Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Per 1 oktober naamswijziging naar Looije Packing Waddinxveen

Met ingang van 1 oktober 2023 zet IQ Packing Waddinxveen haar activiteiten voort onder een nieuwe naam Looije Packing Waddinxveen. "Met gepaste trots kondigen wij deze naamswijziging aan als onderdeel van onze strategische uitbreiding en ons streven om onze klanten locatie-overstijgend te bedienen", vertelt commercieel manager René Tunker.

Door de toevoeging van Looije Packing Waddinxveen groeit het netwerk van Looije Packing-locaties, bestaande uit Ridderkerk, Rotterdam, Strijen en Poeldijk. "Dit stelt ons in staat om onze om- en verpakkingsdiensten te verspreiden over diverse locaties, een breed scala aan om- en verpakdiensten aan te bieden en zowel grote, als kleine orders, snel te verwerken. "

"Samen met onze partners, streven wij naar een optimale dienstverlening en het volledige ontzorgen van onze klanten. Daarnaast ligt onze focus op gecentraliseerd werken, zodat u als klant locatie overstijgend geholpen wordt en wij als groep centraal in kunnen kopen. Hierdoor kunnen wij scherpere inkoopprijzen realiseren en voorraden centraal beheren, waardoor wij een duidelijk overzicht behouden."

Voor meer informatie:
René Tunker
Looije Packing
Tel: 06 57437236
rene.tunker@looijegroup.com
www.looijepacking.com

Publicatiedatum: