Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Mission Produce opent rijp- en distributiecentrum in Poeldijk

Mission Produce, Inc., een bedrijf dat verse Hass-avocado's inkoopt, teelt en distribueert, heeft aangekondigd dat het zijn direct-to-retail-service in de Europese markt gaat uitbreiden door de consolidatie van activiteiten in een rijpings- en distributiecentrum in Poeldijk, Nederland.

Deze uitbreiding kwam tot stand in samenwerking met Europe Retail Packing (ERP), een dienstverlener gespecialiseerd in AGF, verpakken en handling. Strategisch gelegen naast de haven van Rotterdam, wordt verwacht dat de faciliteit van ERP in Poeldijk het transport zal versnellen en de logistiek zal stroomlijnen voor de avocado's en mango's van Mission Produce, evenals de rijping, het verpakken en de afzetmogelijkheden van het bedrijf zal verbeteren.

Paul Frowde, Managing Director van Mission Produce UK en Europe: "Terwijl Mission Produce zijn positie als voorkeursleverancier van rijpe avocado's en mango's op de Europese markt blijft versterken, is ons doel om onze klantenservice te bevorderen met direct-to-retail-aanbiedingen om ons een concurrentievoordeel te geven bij het uitbreiden van onze klantenkring. Door onze operationele infrastructuur te verbeteren, streven we ernaar de vraag te stimuleren en fruit van hoge kwaliteit op grotere, meer uitgebreide schaal te leveren."

Sean Bagheri, Director of Commercial Operations, Mission Produce Europe: "Het consolideren van Mission's activiteiten in een gecentraliseerde, geavanceerde faciliteit zal naar verwachting toegevoegde waarde bieden aan onze klantrelaties door het verbeteren van onze betrouwbaarheid, het bevorderen van kwaliteitscontrole en het stroomlijnen van de logistiek. Met de steun van het wereldwijde netwerk van Mission, het jaarronde aanbod en geavanceerde technologie bevinden we ons in een uitstekende positie om meer kansen op de markt te benutten om ons hoogwaardige fruit bij de consument te brengen."

Mission Produce's locatie in Breda, Nederland, blijft een toegewijd verkoopkantoor.

Mission Produce Europe zal aanwezig zijn op Fruit Attraction in Madrid. Het Britse team van Mission Produce zal ook aanwezig zijn om geplande faciliteitsontwikkelingen te delen om de capaciteit uit te breiden met extra Mission Control rijpingsruimtes en mango-specifieke activiteiten, naar verwachting begin 2024. Bezoek hen op stand 10C03, Pavilion 10.

Voor meer informatie:
Mission Produce Europe

MPESales@missionproduce.com
www.missionproduce.com

Publicatiedatum: