Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Terra

"Meer dan 100 Italiaanse leveranciers voor de export van AGF"

Een bedrijf met 90 jaar geschiedenis, dat alleen met Italiaanse producenten werkt maar praktisch alles naar het buitenland exporteert: dat is de specialiteit van Terra, met hoofdkantoor in Bolzano en een hub in Zevio (Verona). "Wij zijn gespecialiseerd in groenten en fruit", zegt directeur Lorenzo Pirami, "en onze kracht is dat we meer dan honderd leveranciers hebben in heel Italië, met wie we op permanente basis samenwerken en plannen maken."

Naast producten voor geïntegreerde gewasbescherming brengt Terra ook een deel biologisch en biodynamisch op de markt. "We exporteren 98 procent van onze groenten en fruit, en de resterende 2 procent in Italië alleen in de zomermaanden. Onze doelmarkten zijn Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Roemenië, Luxemburg, Centraal- en Noord-Europa. We leveren een uitstekende service en zorgen voor naleving van onze productieprotocollen, die vrij 'streng' zijn wat betreft kwaliteit."

In het voorjaar is 20 procent van de omzet gerelateerd aan asperges, en daarvan is het grootste deel witte asperge. Aardbeien hebben ook een specifiek gewicht, "hoewel dit jaar de beschikbaarheid, in ieder geval in de eerste weken, niet zo groot was".

Ook broccoli en bloemkool vormen in het koudere seizoen een artikel dat grote delen van het afgezette product vertegenwoordigt.

"We zullen aanwezig zijn op Macfrut op stand D4 - 56 en we zien ernaar uit om bestaande en potentiële nieuwe klanten te ontmoeten."

Voor meer informatie
Terra
Mustergasse 14,
Postfach 34
39100 Bolzano, Italië
[email protected]
www.terrabozen.com

Publicatiedatum: