Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Boekel AGF ontvangt Benelux vak-Award

De economische vooruitzichten voor de Benelux-landen voor de komende jaren laten een gemengd beeld zien. EU Business News zet met Benelux Enterprise Awards ondernemingen in de picture die "uitmuntendheid hebben laten zien op hun respectieve gebieden." Na een selectieproces waarin bekroonde kandidaten moesten kunnen aantonen dat ze deskundig zijn op hun vakgebied, toegewijd zijn aan klantenservice en klanttevredenheid, en zich inzetten voor uitmuntendheid en kwaliteit heeft Boekel AG dat kunnen aantonen en de prijs voor Best Catering Wholesaler 2023 - North Brabant ontvangen.

"Wat fijn weer een ondernemersprijs in the pocket te hebben en dit keer echt voor onze branche als groothandel voor catering. Het winnen van deze award is een geweldige morele oppepper voor ons team. Erkenning voor hun harde werk en toewijding kan het werkplezier en de motivatie verhogen en kan helpen om van binnenuit een sterk gevoel van teamwork en trots op te bouwen", laat Lyke van Boekel weten.

Ze is mega enthousiast. "Toen we ooit 12,5 jaar geleden zijn gestart, hebben we al onze medewerkers gevraagd, wat zij belangrijk vonden, hier zijn uiteindelijk deze waardes uitgekomen. Want uiteindelijk begint en eindigt het altijd met onze kernwaardes: FIKK, Flexibel, Innovatief, Kwaliteit en Klantgericht. Ga los, met eventuele aanvullingen, daar staan we namelijk altijd en uiteraard voor open. Wij bereiden ons alvast voor op het komende winterseizoen en alle ontwikkelingen hieromheen."

Publicatiedatum: