Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Scherpenhuizen en Kamps starten hulpactie op voor collega's in Marokko

Scherpenhuizen en Kamps hebben een eigen hulpactie ingezet voor hun 1.500 collega’s in Marokko na de aardbeving. "Door de samenwerking van Scherpenhuizen en Kamps raakt de aardbeving ons in het bijzonder en komt deze situatie heel dichtbij", aldus de directie en familie Scherpenhuizen en Kamps.

"Op onze farms in Marokko hebben wij zo’n 1.500 collega’s. Deze collega’s of hun familie hebben te maken met ellende als beschadigde huizen die hersteld moeten worden, kapotte spullen die vervangen moeten worden, familieleden die verwond of overleden zijn of ook te maken hebben met beschadigde of verwoeste huizen. Naast de schrik die groot is, is er ook veel verdriet zoals u zich vast kunt voorstellen."

Scherpenhuizen en Kamps in actie!
Hulpverlening komt langzaam op gang. Vanwege onze directe banden met Marokko komen Kamps en Scherpenhuizen graag zelf ook in actie. Onze collega’s in Nederland zijn reeds gestart en doneren zelf en motiveren hun directe omgeving hetzelfde te doen. Het gemakkelijkste is een donatie door te klikken op deze link van GoFundMe > https://gofund.me/f581eeb1 of scan de QR-code op de afbeelding bij dit bericht. Een alternatief is uw bijdrage overmaken op rekeningnummer NL96 ABNA 0240096045 ten name van Scherpenhuizen onder vermelding van Marokko.

"Door het in eigen hand te houden kunnen wij garanderen dat onze hulp rechtstreeks terechtkomt bij onze collega’s in Marokko en hun families. Onze leiding op de farms zal de uiteindelijke besteding van de opbrengsten voor hen coördineren. Wij vertrouwen op u en de kracht van ons netwerk en hopen zo snel mogelijk een fantastisch bedrag in te zamelen om het team in Marokko een enorme positieve boost geven! Namens hen, hun familieleden en ons alvast heel erg bedankt. Delen van dit bericht vinden wij geweldig", aldus directie en familie Scherpenhuizen & Kamps.

Publicatiedatum: