Paris Direkt

"Nu meer dan 40 paddenstoelenproducten in Duitse retail"

Vanaf 7 maart gaat Paris Direkt leveren aan Edeka Food Service, in heel Duitsland. "Door dit partnerschap heeft de klant nu toegang tot meer dan 40 paddenstoelenproducten, van gedroogde paddenstoelen tot een grote verscheidenheid aan truffelproducten. Premium-producten worden voornamelijk onder het beproefde merk Black Edition op de markt gebracht en, afhankelijk van de wensen van de klant, met hoogwaardige displays van robuust karton of hout", meldt Ramazan Gülnar, directeur van het bedrijf dat gevestigd is in Münster-Roxel.

Edeka Foodservice is de groothandelsdivisie van de bekende retailer en exploiteert in totaal 64 zelfbedieningsmarkten in heel Duitsland. Met een divers aanbod van producten geldt het winkelnetwerk vooral als aanspreekpunt voor restaurants en hotels, van eenvoudige eetgelegenheden tot luxe keukens. Gülnar: "De klant kan nu het complete assortiment uit één en dezelfde bron krijgen. Tot nu toe leverden we aan de Edeka Foodservice-dochter 'Handelshof', maar nu zijn onze producten ook te vinden in alle Edeka Foodservice-winkels. We krijgen altijd de vraag of onze producten ook rechtstreeks bij de winkeliers of online te koop zijn. Door de nieuwe samenwerking kunnen we onze positie ook op dit gebied, en vooral landelijk, verder uitbreiden."

Hoewel de paddenstoelenhandel momenteel ook gekenmerkt wordt door knelpunten en tekorten in de aanvoer, is de beschikbaarheid van goederen volgens Gülnar geen enkel probleem. "We krijgen meerdere keren per week nieuwe leveringen van gedroogde paddenstoelen, die we verpakken in 30 gram voor de retailhandel of 150 gram voor de horeca. Dankzij de langdurige en nauwe relaties met onze telers beschikken we over een betrouwbaar leveranciersnetwerk. Dat geldt overigens ook voor truffelproducten, die we altijd op voorraad hebben."

Voor meer informatie:
Ramazan Gülnar
Paris Direkt GmbH
Lise-Meitner Straße 7b
48161 Münster
Tel +49 2534 977540
rg@paris-direkt.net    
www.paris-direkt.net     


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.