Supporters Chelsea mogen geen selderij meenemen naar voetbalstadion

Chelsea verbande selderij van Stamford Bridge in 2007. Dit betekent dat de groente strikt verboden is in het voetbalcomplex Stamford Bridge. Maar hoewel de groente niet zozeer bedoeld is voor comsumptie, zijn de voetbalfans dol op selderij. Hoe zit dat?

Mickey Greenaway, een beroemde Chelsea supporter, zong naar verluidt het lied Ask Old Brown to Tea tijdens een wedstrijd. Je moet "opa Brown en de hele bende uitnodigen voor thee". Als hij niet komt opdagen, "gebruiken we een stuk selderij om zijn achterste te kietelen". Na het zingen zou selderij op de historische Shed-terrassen worden gegooid als symbool van geluk.

Maar daar niet alleen, ook werden spelers van andere clubs bekogeld met selderij. Tijdens de finale van de Leаgue Cup in 2007 tegen Arsenаl vlogen de stukken selderij op het veld, het werd zelfs zo erg dat de scheidsrechter de wedstrijd moest stoppen. Het management van Chelsea werd toen wel gedwongen om actie te ondernemen om dit groentegeweld tegen te gaan en kwam er een verbod op het bij zich dragen van selderij in het voetbalstadion.

Sinds het verbod zal iedereen die Stаmford Bridge betreedt met selderij in zijn bezit worden geweigerd, en degenen die betrapt worden op het gooien van de groente zullen levenslang worden uitgesloten van het voetbalstadion.

Bron: technotrenz.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.