Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Verbijstering over sloop Groothandelsmarkt Düsseldorf

De strijd rond de groothandelsmarkt in Düsseldorf gaat nu de volgende ronde in: volgens Groothandelsmarkthallen Düsseldorf eG, de coöperatie van handelaren op de markt, is de stad in de nacht van maandag (22 april) al begonnen met de sloopwerkzaamheden aan de ingang van het terrein – zonder voorafgaande kennisgeving of overleg. Handelaren en ook klanten van de Düsseldorfse groothandelsmarkt zijn "diep geschokt en onzeker". "We zijn verbijsterd over de verwoesting van wat ooit een bloeiend handelsterrein was", verklaart Peter-Josef Eßer, voorzitter van de coöperatie, tegenover de NRZ.


Düsseldorfse groothandelaren tijdens een bezoek van FreshPlaza begin 2023. Linksboven: Peter-Josef Eßer, voorzitter van de handelarencoöperatie

"Zonder waarschuwing en zonder de mogelijkheid om ons voor te bereiden, bevinden we ons nu in een situatie waarin de toegang tot de groothandelsmarkt lijkt op een 'donker gat'. Dit brengt niet alleen onze handel in gevaar, maar vooral de veiligheid van iedereen die hier werkt en 's nachts naar de groothandelsmarkt komt", vervolgt Eßer.

Voor meer informatie:
https://grossmarkthallen-duesseldorf.de/

Publicatiedatum: