"Vrij stabiel Turks appelseizoen"

"Na een trage start hebben de Turkse appelen het dit seizoen redelijk goed gedaan," vertelt Kubra Guven, marketingmanager van Ana Fruit. "Dit jaar is de kwaliteit erg goed en er zijn ook voldoende volumes geoogst. De vraag kwam traag op gang, maar ze trok later in het seizoen weer aan in sommige doelmarkten, zoals India. Op dit moment verloopt de handel vlot en stabiel, met natuurlijk wel de gebruikelijke ups en downs in de verschillende markten."

Natuurlijk heeft Ana Fruit gedaan wat ze kon om de slachtoffers van de verwoestende aardbeving te helpen. "Turkije is zwaar getroffen door de aardbevingen. De hele bevolking is in rouw ondergedompeld. Ana Fruit heeft vanaf de eerste dag hulpgoederen gezonden naar de getroffen regio's en we hopen dat Turkije de gevolgen van deze ramp zo snel mogelijk te boven komt. Sommige van onze containers hebben ook schade opgelopen tijdens de aardbeving en we wachten nog steeds in de haven op een evaluatie van de averij. We begonnen echter meteen met het verschepen van vervangingsproduct naar onze klanten via andere havens om de keten niet te onderbreken."

Het zal nog een paar maanden duren voordat het Turkse appelseizoen voorbij is. Guven zegt dat het bedrijf van plan is om tot juni stabiele volumes te blijven verladen. "Op dit moment ziet de vraag er redelijk goed uit. Onze belangrijkste markten zijn Zuid-Azië en het Midden-Oosten. De best verkochte rassen zijn dit jaar Red Delicious, Granny Smith en Rose Globe. We zouden graag ons seizoen voortzetten tot begin juni met constante volumes en met de kwaliteit die onze klanten gewend zijn." 

Voor meer informatie:
Kubra Nur Guven
Ana Fruit Gıda San. Ve Tic. Ltd. Sti
Tel: +90 246 606 0660 (Turkije)
Mob: +90 534 838 4232
marketing@anafruit.com.tr 
www.anafruit.com.tr 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.