Jaarrond programma blauwe bessen gepresenteerd in Berlijn

Blauwe bessen en avocado's zijn twee van de belangrijkste producten van Camposol. Voor blauwe bessen heeft de onderneming een duurzame aanvoer vanuit Peru ontwikkeld en vanaf dit jaar kan de onderneming 52 weken product aanbieden. Sergio Torres, Senior Vice President North America & Commercial Operations van Camposol: "We zijn er trots op dat we de doelstelling voor levering jaarrond hebben bereikt, waar we de afgelopen jaren vastberaden naartoe hebben gewerkt."

Het hoofdseizoen voor de blauwe bessen Camposol loopt van augustus tot november, daarna is er een tweede seizoen van eind januari tot april, en gedurende de rest van het jaar is er een kleiner volume beschikbaar. De afgelopen jaren is het standaardras Biloxi steeds meer vervangen door Ventura en andere rassen. Daarnaast produceert Camposol ook exclusieve rassen van Driscoll's.

Bij avocado's richt de Camposol-groep zich op marketingprogramma's met haar vaste klanten in Noord-Amerika, Europa en Azië, waarbij het seizoen begint met fruit van derden waarmee de onderneming samenwerkt. Het hoofdseizoen voor avocado's uit de eigen boomgaarden loopt in principe van week 20 tot en met week 35 en kan zich ook daarna uitstrekken.

Fruit Logistica
Van 8 tot en met 10 februari is Camposol weer met een eigen stand aanwezig in Berlijn. Senior executives van de business units en het internationale verkoopteam zullen de bezoekers graag verwelkomen. Kom langs in hal 25 / stand C-51 voor een uitgebreid overzicht van de waardepropositie van Camposol die productkwaliteit combineert met de geavanceerde logistieke diensten die worden aangeboden door de afzetplatforms op drie continenten.

Voor meer informatie:
Sergio Torres 
Camposol USA
Tel : +1 (954) 3170528 - ext. 8107
storres@camposol.com
www.camposol.com

Alejandro Estrada
Camposol Peru
T: +1 (954) 3170-528
aestrada@camposol.com.pe


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.