Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Highspeed mangoschilmachine maakt debuut

Volgende week presenteert A.B.L. op de Fruit Logistica in Berlijn zijn nieuwste schilmachine, de MP90, die specifiek is ontwikkeld voor mango's. In een persbericht laat het bedrijf weten dat deze machine met een indrukwekkende snelheid van maximaal 90 vruchten per minuut de snelste op de markt is.

Dit model resulteert in lagere arbeidskosten, een consistente kwaliteit en verbeterde efficiƫntie. A.B.L. benadrukt dat investeren in hun fruitverwerkingssystemen leidt tot verhoogde operationele efficiƫntie en een aanzienlijk beter rendement op investering (ROI) in vergelijking met handmatige verwerkingsmethoden.

Omdat mango's delicate vruchten zijn die tijdens de verwerking precieze aandacht en speciale behandeling vereisen, zorgt een zelfcentrerend mechanisme ervoor dat het fruit nauwkeurig wordt gepositioneerd, waarna een rotatieproces voor effectief schillen wordt gestart. De gepatenteerde A.B.L. schilkop zorgt voor een zachte schilprocedure, zich aanpassend aan de vorm en afmetingen van het fruit, met de flexibiliteit om de schildiepte aan te passen. Het geschilde fruit wordt vervolgens op een lopende band gelost, gescheiden van de schil om kruisbesmetting te voorkomen.

A.B.L. nodigt bezoekers uit om hun stand in Hal 2.1 - A-01 te bezoeken van 7 tot 9 februari om de onthulling van de MP90 bij te wonen.

Voor meer informatie:
Alessandro Turatti
A.B.L.
Tel: +1 720 201 1796
Alessandro.Turatti@gulftechfoodmachinery.com
www.ablcavezzo.com

Publicatiedatum: