"Vraag naar klapkrattenserie 'Clever-Fresh-Box advance'"

De Duitse fabrikant bekuplast produceert duurzame herbruikbare oplossingen waarmee groenten en fruit voorzichtig bewaard en vervoerd kunnen worden. De groenten- en fruitkratten zijn nu ook in een klimaatneutrale versie verkrijgbaar.

Kunststof en duurzaamheid sluiten elkaar geenszins uit. Dat bewijst krattenfabrikant bekuplast al vele jaren. Het bedrijf heeft zich van begin af aan op het principe 'circulaire economie' gebaseerd en produceert uitsluitend herbruikbare oplossingen.

De herbruikbare kratten van bekuplast worden al vele jaren met succes ingezet voor de bewaring en het transport van AGF-producten. Vooral de vraag naar klapkratten blijft groot, want deze overtuigen met praktische voordelen: na het gebruik worden de lege kratten eenvoudig in elkaar geklapt. Dit bespaart ruimte bij de opslag en het transport, wat een positief effect heeft op de transportkosten. Tegelijkertijd wordt het milieu ontzien, want minder transporten betekent een vermindering van de CO2-uitstoot en andere stoffen die schadelijk zijn voor het klimaat.

"Er is vooral veel vraag naar onze klapkrattenserie 'Clever-Fresh-Box advance'", vertelt Gerold Wilms, Key Account Manager bij bekuplast. De klapkratten van deze serie zijn in vier verschillende hoogtes verkrijgbaar en zijn compatibel met andere systemen die gangbaar zijn op de markt. In samengeklapte toestand is het volume van de 'Clever-Fresh-Box advance' 84% kleiner. De kratten kunnen snel volledig automatisch samengeklapt en uitgeklapt worden. Ze zijn zowel voor handmatig gebruik als voor geautomatiseerde processen geschikt. De belastbare kratten beschikken over een speciale perforatie voor een optimale ventilatie van de producten. Om ervoor te zorgen dat groenten en fruit bijzonder voorzichtig vervoerd en bewaard worden, zijn alle oppervlakken glad en zonder scherpe randen. De 'Clever-Fresh-Box advance' is gemakkelijk te reinigen en heeft na het wassen en drogen nauwelijks restwater.

Transparant klimaatbeschermingsproject
Alle producten van bekuplast zijn op aanvraag in principe klimaatneutraal verkrijgbaar. Als een klant voor een klimaatneutraal product kiest, wordt alle CO2-uitstoot die tijdens het productieproces niet kan worden vermeden, gecompenseerd. De CO2-compensatie wordt bereikt door het steunen van klimaatbeschermingsprojecten, die volgens internationale normen gecontroleerd en gecertificeerd worden. De klimaatneutrale producten worden voorzien van het label 'klimaatneutraal' van 'ClimatePartner'. Het is voor de klanten transparant welk klimaatbeschermingsproject er gesteund wordt.

Naast klapkratten presenteert het bedrijf op zijn beursstand ook harde groentenkratten, veelzijdige eurokratten en op maat gesneden oplossingen, zoals bijvoorbeeld speciale kratten voor blauwe bessen.

Bezoek het bedrijf op de Fruit Logistica: hal 20, stand A-41.

Voor meer informatie:
bekuplast GmbH
Industriestraße 1
D-49824 Ringe, Duitsland
Tel: +49 5944 9333 43
info@bekuplast.com 
www.bekuplast.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.