Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

"Sinaasappelen en appelen zijn ons meest gevraagde Iraanse fruit"

"Sinaasappelen en appelen behoren tot de top van meest gevraagde Iraanse fruitsoorten in de VAE," aldus Hadi Mirzaei, CEO van de Iraanse exporteur Darya Noosh Payab Trading. "Momenteel werkt de VAE-markt, vooral Dubai, goed voor ons. We krijgen interessante verzoeken. We exporteren vele soorten groenten en fruit, en onze grootste volumes betreffen appels en sinaasappelen", aldus Hadi.

De VAE blijven de belangrijkste bestemming voor de Iraanse groenten- en fruitexport. "De Europese markt is nog onbekend voor ons, hoewel Iraanse producten daar een groot potentieel kunnen hebben. We zouden ook graag doordringen tot de Noord-Afrikaanse markt. Vooralsnog geven we prioriteit aan een constante aanwezigheid op de Gulfood-tentoonstelling, en we zullen na verloop van tijd uitbreiden naar andere markten."

Voor de exporteur zijn kwaliteit en prijs het argument om Iraanse producten te gebruiken: "Wij hebben groenten en fruit van zeer goede kwaliteit tegen onklopbare prijzen. Onze teelt is redelijk vanwege de lage energiekosten in Iran. Het Iraanse klimaat is zeer gunstig, met vier seizoenen en een goede bodemkwaliteit. Daarom hebben we fruit en groenten die nergens anders in de wereld worden geteeld," legt Hadi uit.

"We betrekken onze producten van Iraanse telers die in de vollegrond en in kassen werken. Momenteel bouwen we onze eigen kas en binnenkort zullen we onze eigen producten gaan telen."

Voor meer informatie:
Hadi Mirzaei
Darya Noosh Payab Trading
Tel: +989352243937
dnpt.info@gmail.com

Publicatiedatum: